lindamej.blogg.se

Livet bitch!

Publicerad 2012-10-30 22:32:12 i

Nu har jag varit på ett rep av livet bitch, en föreställning av en grupp unga tjejer. Jag såg bara delar ur teatern men har en stark känsla att det kommer bli en fantastisk föreställning, en stark och rörande. De var väldigt talangfulla, så jag rekomenderar att ni går och ser den! Livet bitch heter den och framförs på oktober teatern, premiär 15 nov! Gå och se!

Hemma i sverige.

Publicerad 2012-10-30 15:53:13 i

Nu har jag varit hemma i sverige i några dagar och det är jättehärligt! Få träffa alla man har längtat efter, det är nästan så att man längtar mer hit nu när man är här. I lördags landade jag och fick enkligen krama om mamma och pappa, kvällen spenderades i soffan framför en film och beste sandra kom även över, det var myspys, och mamma och pappa hade köpt krabb-ben för de vet att jag gillar det så mycket. På söndagen åkte vi till mormor och moster var där, mormor hade köpt kräftor, så gulligt av henne, det var kul att träffa dem. I måndags träffade jag linnea och sandra och vi tog en runda i täby centrum, oj som det har förändrats. Vi tog en fika och det var mysigt att se linnea också efter så lång tid! Nu sitter jag på tågperongen och väntar på linnea och tåget, jag var väldrigt tidigt så jag skrev ett inlägg, folk har sagt till mig att skriva så varsågod! Jag ska med linnea när hon ska repa med sin teatergrupp, ska bli så kul att se! Något jag har sett fram emot, vet ju hur bra hon är!

Allt är ändå sig likt här hemma även om saker har förändrats.

Middag

Publicerad 2012-10-27 00:46:04 i

Kommer precis från middagen som åts tillsammans med några gäster mamman hade över. Det var en upplevelse, ganska udda människor allihopa, fast trevliga och rätt härliga. Det var en amerikan som hade bott i stockholm i två år, det var kul så vi pratade en del om sverige och när mamman frågade om han pratade svenska sjöng han helan går. Sen var det två som bara var här på semester och egentligen bodde i belgien, också var det en som såg ut som en sån där figur utan kropp som man ritade innan man kunde rita människor, där armarna sitter fast någon stans där öronen normalt brukar vara, han hade helt enkelt ingen hals över huvudtaget och väldigt höga axlar, även till sättet var han en filur... Och alla var doktorer... Det var som sagt intresant. Och ibland tappade jag vad de pratade om och när mamman frågade om jag viste vad något ord betydde och jag svarade nej så började hon prata om att det var saker man hade bakom ögonom som endel kunde få och som de kunde se, saker som såg ut som rester i en spolad toalett... Eller när hon skulle förklara ett ord om folk som skalar bort flera lager på medicinen tills det i princip bara var vatten kvar och hur molekylerna var i medicinen. Det blev lite svårt att hänga med när de började prata doktor saker. Men det var trevligt. En sak jag dock reagerade på var att alla hela tiden pratade i mun på varandra! Det var jättesvårt när man pratade med en och en annan helt plötsligt la sig i och man försökte fortsätta att lyssna på den första medan den andra pratade till än!

I morgon ska familjen på semester och mamman visade mig en packlista som Erin hade skrivit, lite gulligt att jag stog med på listan. Men jag ska upp tidigt för att hinna med planet, antar att det är bäst att sova nu.

Snart ledig!

Publicerad 2012-10-26 15:41:56 i

Ben och Erin har två vänner över för att leka, två pojkar som är väldigt väluppfostrade, men ibland blir det lite för hög ljudnivå och Erin är rätt bossig gentimot Ben. Men de har roligt vilket är huvudsaken. Deras mamma är höggravid och förväntas föda idag, hoppas hon hinner hämta pojkarna först bara... Försökte göra jelly till dem men misslyckade blev mer is med sås.

Men om några timmar kommer mamman hem och tar över, sedan kommer gäster över på middag och ikväll blir det läggdags tidigt för i morgon ska jag upp tidigt för då bär det av till sverige. Ska nämligen hem för åtta dagar! Ser fram emot det jättemycket! Familjen ska iväg på semester till en farm så jag får ledigt.

Halloween

Publicerad 2012-10-25 15:24:06 i

Se vilka fina pumpor jag, Erin och Ben gjorde iordning på förmiddagen. Nu står de i fönstret och lyser så alla som kommer på besök kan se dem. Sen rostade jag kärnorna i ugnen med lite salt på och de blev jättegoda, barnen älskar dem.

Just nu sitter Ben och tittar videos på youtube ( Ben tre år kan sköta youtube själv och vet hur man gör med en iphone, vilken generation...) Erin har en kompis över så de är på övervåningen och prövar alla klänningar. Det är helt enkelt inte mycket för mig att göra, ska snart värma kanelbullar till dem och senare ska jag laga middag till dem alla.

Apor, fjärillar och pingviner.

Publicerad 2012-10-24 19:23:41 i

Idag har jag och barnen såenderat en hel dag på London zoo. Det har varit en bra dag och de har skött sig hyfsat bra. Är dock väldigt jobbigt att hålla koll på två trötta barn i tunnelbanan, så nu är jag helt slut! Men det har varit en bra dag och barnen har uppskattat det, dock så var de mer intreserade av lekplatserna på zoot så skulle lika gärna ha gått till parken... London zoo var i alla fall ett riktigt bra zoo och vi så en hel del djur även om vi bara orkade besöka en liten del.

Brighton

Publicerad 2012-10-23 20:50:43 i

Tidigt i morse tog jag och barnen tåget till Brighton där deras mormor och morfar bor, så dem åkte vi och hälsade på, de är jättetrevliga och lätta att prata med så det hade jag inget emot överhuvudtaget. Barnen skötte sig förvånatsvärt bra på tåget också. När vi kom till tågstationen i brighton så mötte vi upp dem och gick tillsamans till centrala staden. Mormorn och morfarn hade planerat att ta barnen till ett akvarium och frågade om jag ville med eller hällre ville utforska staden så jag gick på utforskar runda på egen hand. Jag har varit där förut så jag visste lite vad som fanns att se från tidigare. Jag började med att gå ner till havet och gick en bit längst stranden. De har en pir vid havet där det längst ut är ett litet tivoli, de hade en till pir tidigare med en teater på men som stormen tog, de har försökt bygga upp den flera gånger men den har alltid brunnit ned, detta berättade morfarn för mig. Efter det gick jag upp mot shopping centrumet och gick runt där inne samt runt i området. Sedan gick jag till north lane, det området liknade camden, där höll ungdomarna hus, det var ett häftigt område och jag hittade en second hand affär där jag köpte en kavajaktig jacka. Därefter gick jag till the lanes, det var ett annat onråde med smalare gränder där fiskarna tidigare höll till, där tog jag en fika.

Sen gick jag för att möta upp barnen och morföräldrarna men de svarade inte på telefonen så jag blev lite nervös men tillslut svarade de och jag gick och mötte upp dem på piren där de hade fish and chips och jag fick en stor kram från Erin och Ben hade hällt ut allt salt över hela bordet och chipsen. Mormorn berättade också att barnen hade sagt att de vill ha mig när jag var borta, då blir man lite rörd och tycker att de är extra gulliga.

Efter det fick de åka i en karusell på tivolit och de fick en glass innan vi gick till stranden en snabbis och sen tog bussen tillbaka till stationen och åkte hem. Tåget tog ca 50 min. Resan tillbaka var lite jobbigare och de ville inte riktigt sitta still, desutom bajsade Ben på sig, men vi var nästan vid stationen så jag kunde inte göra annat än vänta tills vi var hemma. Men annars har Ben och Erin skött sig riktigt bra och Brighton är en underbar stand, mycket intressant och vacker, staden där mamman har vuxigt upp.

Spatsering på Londons gator

Publicerad 2012-10-21 23:52:45 i

Idag åkte jag förts och köpte biljetter till breaking dawn till Anna och mig när hon kommer och hälsar på i London. Sen mötte jag upp Malin och eftersom vi inte hade några planer så gick vi bara runt lite, hamnade i en jättegullig godisaffär, en i gammal stil som den i pippi filmen med färglada karameller i fina glasburkar. Sen hamnade vi på Carnaby street och vi fick för oss att gå för afternoon tea, men det var svårare än förväntat att hitta så det blev ett glas vin istället. Efter det blev vi hungriga så vi promenerade vidare till china town och åt kina buffeé. Vi prövade en massa läskiga saker som jag aldrig skulle ha smakat på om inte Malin hade varit med då hon gillar att prova nya saker och insiterade på att jag också skulle. Det var på både gott och ont för en del var jättegott men så läskigt ut medan andra rätter var läskiga både utanpå och innuti. Så idag har jag provat friterat sesam bröd och knaprigt och strimlat sjögräs bland annat, intresant.

Efter en kall, ruggig men bra dag så sitter jag nu med en varm kopp te i handen och myser framför tvn. Är dock väldigt trött så det blir snart läggdags, i morgon är det upp för att ta Erin till kalas. Denna vecka är det jobb på heltid då barnen har lov och är hemma dagarna långa. Men det går nog att hitta på roligheter för att få dagarna att gå.

Lite bilder från dagen, och en gullig teckning av mäster konstnären Erin.

Mat

Publicerad 2012-10-20 18:31:21 i

Idag tog vi en tur till ikea och gick på matavdelningen, så nu har vi kommit hem med massa svenska kakor, kanelbullar, dammsugare mm, även sill, köttbullar, lingonsylt, kalles kaviar och kräftor till och med. Hahah så idag ska jag laga köttbullar med potatis, brunsås och lingånsylt till föräldrarna. De har även beställt ikeas kokbok som kom idag!

I Bens huvud

Publicerad 2012-10-19 22:21:35 i

Mamman kom ner efter att ha lagt Ben och sa att han hade berättat för henne att de andra barnen i hans klass hade varit elaka mot mig och hotat mig med kniv och sen förstört cyckeln, men det är okej nu för den är fixad. Det var hans förklaring på att cyckeln var trasig. Så nu vet man vad som går runt i hans tankar...

Ljust i mörkret

Publicerad 2012-10-19 20:22:38 i

Jag har inte uppdaterat på länge, mamma och pappa har skällt på mig lite, så jag hoppas att detta inlägg gör er glada allesammans. Anledningen till att jag inte har uppdaterat är att allt är sig likt, inget extraordinärt som händer. Detta har varit en lång vecka, dagarna är sig lika, vädret blir sämre och sämre och det är alldeles mörkt när man vaknar på morgonen. Hemlänktar börjar även krypa fram, men idag är det fredag och helgen står framför mig! Nästa vecka är det lov för barnen och vi ska hitta på en massa roligheter! Och om en vecka så åker jag till sverige för åtta dagar! Så den närmaste framtid är possitiv!

Hämtade cyckeln från lagning idag också och oj! Vilken skillnad! Nu kan jag cyckla supersnabbt utan att det är särkilt jobbigt, och det är jag glad över för det hällregnade när jag skulle hämta barnen. Jag gillade att det regnade mitt på dagen för då kunde jag gå och sova utan att ha dåligt samvete, men hade föredragit att det hade slutat när det var dags att gå ut.

Efter skolan så gick jag och barnen och åt pizza på en resturang med två mammor från Erins skola och deras barn, det var trevligt och barnen uppskattade det.

Nu ska jag snart äta middag med föräldrarna, sen blir det nog att lägga sig tidigt ikväll, trött.

Nästan kändis!

Publicerad 2012-10-15 10:37:39 i

I morse när jag kom upp satt mamman och barnen framför tv:n för på tv var pappan och blev interdjuvad på något morgonprogram som hjärtaspecialist. Det var lite häftigt och han gjorde bra ifrån sig, lite svårt att höra bara då barnen var mer intreserade av vad som hände bakom då de visade någon olycka som hänt.
Sedan när mamman gick blev Erin ledsen och vägrade äta frukost och Ben var på allmänt dåligt humör så det blev väldigt stressigt.
När vi väl var på cyckeln kunde jag höra Ben sjunga broder jakob på svenska där bak, det lät så gulligt och min morgon blev plötsligt bra.

Nördiga bland stenar

Publicerad 2012-10-14 21:29:00 i

Det har blivit att träffa Malin mycket den här helgen, men hon är ett bra sällskap och vi har kul tillsamans. Idag kände vi var en bra dag för att vara kulturell på, så vi gick på natural history museum. Det är en jättehäftig byggnad, det känns som om man är på hogwarts. Det var så härligt när det visade sig att Malin var lika nördig som mig när det gäller stenar och mineraler. Så det var den avdelningen som vi spenderade mest tid på, så idag har jag sett en sten från Mars och en bit av månen. Det spenderades några timmar på museet sedan tog vi en fika innan vi åkte hem. Men nu är det söndag och det är alltid tråkigt när en söndag lider mot sitt slut. Jaja snart åker jag hem för en veckas semester, det ska bli så underbart!

 

Ibland lever livet

Publicerad 2012-10-13 22:58:34 i

Idag träffade jag upp Malin för en shoppingtur i östra westfield, kan inte förstå hur stort det är! Och jag som tycker Täby centrum har varit stort fram tills nu! De hade ett väldigt bra utbud av affärer, helt klart ett bra sätt att spendera en regnig dag på, även fast det har varit bra väder idag.. Men men. Det bästa på hela dagen var vår middag på en sushi bar, där det rullade ett band med små maträtter på genom hela resturangen, så det var bara att plocka på sig, var även den godaste sushin som jag någonsinn ätit, provade även lite andra rätter som paserade, bland annat en efterätt som bestod av chokladmousse med ett överdrag som vi inte kunde komma på vad det var av, vi diskuterade om det antingen var pankaka eller manet... Haha men helt klart ett ställe att komma tillbaka till. Sen gick vi in i Malins favoritaffär new look och jag införskaffade en kläning då jag använder klänningar så ofta... Men den var fin!
Slänger även in en bild på tower bridge, Å vad London är vackert!

Shopping time!

Publicerad 2012-10-13 11:21:40 i

Denna bilden är på mig på väg till London med nyfärgat hår och ett glatt humör, där träffade jag Malin och vi gick på pubrunda, det var helt klart en mysig kväll!
Idag ska jag och hon till Westfield nummer två som liggar på andra sidan staden, andra och fler affärer, jag tittade upp vilka affärer vi kommer stöta på och fick en känsla av att det inte kommer sluta bra, vi kommer bli ruinerade, det kommer sluta med att man behöver gräva i öronen för att leta fram den där kronan som trollades bort när man var liten...

Det gäller att vara tidigt ute

Publicerad 2012-10-11 20:40:35 i

Jag förstår att de har börjat sälja haloweenpynt men julpynt! Är det inte lite tidigt?! Varför inte sätta upp granen redan ny? Eller julbelysningen!

En smak av sverige

Publicerad 2012-10-10 21:56:00 i

Å vad underbart det var att få öppna ett packet efter en lång dag, ett paket från mamma och pappa fullproppat med godis samt mina efterlängtade pennor och en liten hälsning, då blir man bra lycklig!
Jag bjöd föräldrarna på lite godis, de fick bland annat smaka djungelvrål, mamman gjorde den mäst fula minen när hon smakade en och sa att hon aldrig har smakat något liknande, pappan sa bara att han själv inte skulle välja dessa om han köpte godis, sen sa han att vi svenskar är galna, då fick de smaka på en kryptonit, den spottade mamman ut när hon kom till det gottiga inne i karamellen, innan sa hon att den var rätt god, efteråt sa hon att den liknade en skämtgodis som man köper när man vill att någon ska stå och spotta i diskhon en hel kväll.

Inspirerade

Publicerad 2012-10-08 11:08:21 i Allmänt,

Mamman frågade mig igår hur man sa Hej på svenska, och jag lärde henne, hej var ju rätt enkelt att säga. Sen undrade hon hur man sa hej då, vilket hon också tyckte var enkelt att säga, hon sa att det var som att säga hey door, som när man gick hemifrån och man säger hej till dörren. Erin är också intresserad av att lära sig ord på svenska. Hon brukar fråga mig om ord lite då och då, idag ville hon att jag skulle räkna. Hon brukar också gå runt och sjunga broder Jakob på franska, så en gång sa jag att jag kunde den på svenska och sen sjöng jag den för henne, så nu vill hon att jag ska sjunga den hela tiden och hon skrattar lika mycket varje gång, hon tycker att det låter så roligt när jag sjunger "hör du inte klockan". I lördags pratade jag mat med mamman så i går när hon var och handlade köpte hittade hon svenska köttbullar från scan.

Huset

Publicerad 2012-10-07 12:10:55 i

Här bor jag och idag blir det att införskaffa nya skor och shampoo! En av bilderna är från framsidan där ni kan se min ingång längst till höger, den andra är tagen från trädgården. Mamman visade bilder från huset som det såg ut när de köpte huset, det var verkligen annorlunda, min del av huset fanns inte ens. De flyttade in för ett och ett halvt år sedan innan bodde de i camden, det som de nämde när jag frågade hur det var att bo i camden var att de tyckte det var en upplevelse att se gotharna gymma, kan bara tänka mig...

Hittade rätt!

Publicerad 2012-10-06 22:31:05 i

Idag mötte jag upp Malin i London och vi tog tunnelbanan till westfield shopping centrum. Det var verkligen jättelätt att åka dit, om man viste hur man skulle åka det vill säga... Malin var bra på att shoppa och det var väldigt intresant att gå runt med henne då vi har rätt vilt skilda stilar. Men det var kul, och jag fick henne att handla på lush så snart är hon också djupt inne i sekten... Älskar Lush, jag köpte en ny burk av ansiktsmask samt ett underbart läppstift i plommonlila, sen fick jag prover på ett shampoo och ett balsam som jag var intreserad av, får prova det i morgon och se om det är något att ha. Gillar Lush här för så fort man är det minsta intreserad av en produkt så får man prover, sen är det typ halva priset från i sverige! Jag hittade också ett par skor på urban outfitters som jag ska tillbaka fär att köpa i morgon.
När jag kom hem så ringde jag mamma på skype för släkten var över för att fira hennes födelsedag, så jag pratade med mormor på skype, det var kul att få se och prata med henne.
Nu sitter jag och mamman och tittar på X- faktor, hennes favorit program men pappan verkligen avskyr det, men eftersom han är i Budapest för att springa maraton så kan vi titta på det. Dock är det reklam mellan varje artist!

Hurra hurra hurra

Publicerad 2012-10-06 12:33:47 i

Jag trivs bra här men idag skulle jag hälst vara hemma i sverige och ge mamma en stor kram, för idag är hennes födelsedag! Grattis!

En vanlig dag

Publicerad 2012-10-05 10:38:00 i

Tänkte att jag kunde berätta lite om mitt liv som au pair och hur jag hamnade här. 

Det började med att jag ick jobb som barnvakt i sverige åt en familj som precos flyttat från england, så jag pratade engelska med föräldrarna och barnen, när min student började närma sig så pratade jag och mamman lite om vad jag hade tänkt göra efteråt och jag berättade lite olika alternativ och nämde bland annat au pair. När min student var över så frågade hon mig om jag fortfarande var intreserad av att bli au pair och jag sa att det var jag, då sa hon att hon skulle höra runt och lovade att hitta något åt mig. Efter ett par veckor smsade hon och bad om min mail adress, några dagar senare så fick jag ett mail och min kontakt med denna familj började. Nu är jag här!

En vanlig dag ser ut så att jag stiger upp kl sju och gör mig i ordning innan jag går ut för att äta frukost, strax efter går föräldrarna och det är dags att göra i ordning barnen för skola, därefter cyklar vi iväg. Klockan 9 är barnen i skolan och jag är ledig fram till halv två då jag måste gå till Bens skola för att vara först i kön, även då han slutar fem över tre... sämsta systemet! Jag måste hämta honom fortare än kvickt för kvart över tre släpper de ut Erin från hennes skola som ligger tio minuter därifrån om man cyklar. Det går inte att komma i tid, hon måste alltid vänta på oss. Om det är fint väder så leker vi lite på Erins skolas skolgård, sen cyklar vi hem och jag brukar läsa deras böcker som de har med från skolan. Därefter lagar jag mat och efter maten är det dags för pyamas och de brukar titta på tv en stund innan läggning, oftast kommer föräldrarna hem runt halv sju, så de lägger barnen, annars läser jaag godnattsagan för dem. 

Föräldrarna är båda doktorer, pappan hjärtspecialist och när han får brev hem så står det prof som i professor innan hans namn, på mammans brev står det doc, det är rätt häftigt tycker jag. Pappan har även studenter och håller föreläsningar. Annars opererar de båda vardagligt, här om dagen kom mamman hem och berättade att hon opererat ut en pistolkula frn en mans huvud, en annan gång hade hon blivit inkallad på sjukhuset mitt i natten för de behövde henne, på morgonen så satt vi och lyssnade på radio och det hade varit en stor trafikolycka under natten med flera döda och flera skadade, så det var dem hon hade behövt åka in för att operera. Föräldrarna är mycket trevliga och skojar och busar med barnen, det är dock tråkigt att de jobbar så mycket för vissa dagar hinner barnen knappt träffa dem, och ibland ser de bara en av sina föräldrar. Så nu bor jag i denna familj, i ett stort fint hus med modern inredning och stora ljusa rum, jag hade tänkt ta en bild på huset för detta inlägg men när jag skulle gå ut för att göra det så kom trädgårdsarbetarna precis, så då ville jag inte göra det längre, det får bli till senare. 

Alla mammor på barnens skolor verkar vara hemmafruar, för hur skulle de annars ha möjlighet att ta barnen till skolan kl 9 och sen hämta igen kl 3? Kanske med något undantag för de som kan jobba hemmifrån eller dyligt. Jag tänker speciellt på en mamma som jag pratar rätt mycket med i Bens klass, hon är alltid vid skolan en halvtimma innan de slutar för att vara först i kön, jag menar jag måste vara det för att hinna hämta väldigt snabbt och sen skynda till Erin, men denna mamma har inte alls brottom, Sen räcker det med att bara säga " hej, hur är det?" Och hon kan prata tjogo minuter i sträck, jag tror hon har det väldigt tråkigt om dagarna. Jag skulle alldrig klara ett liv som hemmafru. Nu är det ju nästan så jag lever då jag är au pair, men aldrig under en längre period. Samtidigt har jag pratat med flera au pairer vars värdmamma är hemmafru men endå har hon en au pair och städare, och au pairen får ta hand om barnen medan mamman är och fikar eller får naglarna gjorda. 

I alla fall, här är jag!

natti natti

Publicerad 2012-10-04 22:08:00 i Allmänt,

När jag var på väg mellan Ben och Erins skola idag för att hämta Erin så ringde mamma (hon som lämnade Ben igår, heter Gina) och erbjöd sig att ta Erin till balletten, hon blev min räddare i nöden denna vecka då jag slapp helvetet på jorden.. så farligt är det faktiskt inte men jag slipper den mer än gärna. Det som är jobbigt är att hålla Ben i sysselsättning så han inte ringer runt och petar och drar i andras saker.
Så då kunde jag cykla hem igen och ha maten färdig tills när Erin kom hem, idag kokade jag ihop lite gott och blandat av det jag hittade bland konserverna, det slutade med att det både såg ut och smakade som kattmat... sen tvingade jag barnen att äta upp, så snäll är jag!

Promenera

Publicerad 2012-10-03 14:57:08 i

Idag var en mamma i Erins skola så snäll att jon lämnade Ben i hans skola då hennes son också går där, nu var det inte så att jag lämnade Ben i en främande människas händer utan hon är också en bra vän till erin och Bens mamma och har varit här flera gånger, även tagit Erin till hennes ballet. Så henne litar jag på, även då hon har läskiga och onaturligt färgade linser...
Jag kunde i alla fall cykla direkt hem istället. När jag kom hem så tog jag det lite lugnt och sedan gick jag till Brixton då jag har rabatt på hm så jag tänkte ta en sväng dit. Kände mig duktig som gick fram och tillbaka, det är nästan 5 km enkel väg. Men istället för något nytt från hm så köpte jag en ryggsäck på topshop, har tittat på den förut och tyckt att den var väligt fin så idag slog jag till!
Nu ska jag ta det lugnt med en kopp te och min bok 1Q84 som är väldigt spännande, sedan blir det att hämta Ben, Erin ska ha play date med en klasskompis så hon kommer senare.
Simma lugnt!

D

Publicerad 2012-10-02 14:17:55 i

Jag gillar tisdagar, mamman är officiellt ledig varje tisdag, nu jobbar hon alltid endå men hon brukar ha tid att lämna barnen i skolan, så det blir sovmorgon för mig! Ställde endå klockan på nio i morse för jag hade planerat att gå till Brixton men bär jag vaknade av klockan ställde jag om den till kl ett :P gick dock upp vid tio, gjorde mig i ordning och gick en promenad till i alla fall hern hill, så lite duktig var jag. Får se om mamman kommer hämta barnen också eller om hon är kvar hoss frisören. Men har en känsla av att även denna dag kommer att bli lugn.
Ben får i läxa varje vecka av skolan att lära sig en ny bokstav, tycker det är väldigt tidigt då han bara är tre! Därför har de satt upp lappar lite var stans i huset med bokstaven på för att han ska lära sig.

Första oktober och det är höst

Publicerad 2012-10-01 17:04:57 i

Det blir mörkare och mörkare, löven skiftar allt mer färg och i morse när man låg i sängen och hörde regnet utanför så var man inte så motiverad att stiga upp.
En lugn dag har det i alla fall varit. Barnen var helt klara för skola när jag tog över i morse och det var bara cyklingen som jag behövde göra, och på eftermiddagen han jag bara precis hem med barnen innan pappan kom hem och tog över. Så det blev väl ca två timmars jobb istället för sex. Skönt!

Om

Min profilbild

Jag heter Linda, är 18 år och tog studenten nu i våras, och den första september flyttade jag till Dulwich, liten förort till London för att jobba som au pair. Det jag tycker om att göra är träffa vänner, fika, musik och sånna där vanliga saker ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela